Présenter — interaktivní portfolio

Právě jsme spustili microsite Présenter — stránky jež vás informují o tomto novém produktu a zároveň fungují jako ukázka jak tento systém funguje v praxi.

 

Présenter je webová aplikace, která vám poslouží v případě, že potřebujete prezentovat velké množství často se měnících obrazových dat — např. svoje portfolio nebo projekty pro vaše klienty. Základ tvoří náš administrační systém DuCMS, ke kterému vytvoříme grafické rozhraní podle požadavků klienta. Hlavní myšlenkou a přínosem Présenteru je obrazová databáze na webovém serveru, kterou si snadno spravujete pomocí DuCMS a jednoduše vytváříte prezentace podle potřeby. Např. firemní webovou prezentaci, on-line či off-line interaktivní prezentaci konkrétního projektu, tištěnou prezentaci.

 

Grafické rozhraní prezentace může být v jednoduché HTML formě (ukázka) nebo doplněné o animace ve formě flashové (ukázka). On-line prezentace může dále obsahovat např. klientskou sekci, anketu, newsletter a další moduly.

 

Microsite je na ukázku naplněna našimi projekty a ukázkami vizualizací od našeho partnerského studia Pixelbox. Z výstupů si můžete prohlédnout:

 

— ukázku webové prezentace

— ukázku on-line prezentace projektu

— ukázku výstupu pro tisk na tiskárně
(pro nejlepší výsledky tisku doporučujeme použít prohlížeč Firefox a nastavit tisk na A4 na šířku)

 

Pokud máte zájem o další informace o systému Présenter nebo o tvorbu vizualizací či virtuálních prohlídek, které jsou použity jako ukázky, neváhejte nás kontaktovat.