DuCLAIR blog

Podívejte se, co je u nás nového.
Billboardová plocha k pronájmu – Plzeň

Billboardová plocha k pronájmu – Plzeň

Uvolnila se nám jedna billboardová plocha na výpadovce z Plzně směr Nepomuk, Písek. Plocha je v zahradě u silnice těsně za Plzní, než přijedete do Losiné. Cena měsíčního pronájmu je 4500 Kč, tisk a aplikace polepu stojí přibližně 1800 Kč (obě ceny jsou bez DPH). Pro...

Responzivní webdesign

Responzivní webdesign

Responzivní webdesign je v internetovém marketingu poměrně nový a pro někoho dosud neznámý pojem. Jeho význam ale velmi rychle roste, a jestliže dnes je nabízen jako praktické rozšíření webových stránek, zítra již může být jejich nutnou součástí.

Novoročenky na poslední chvíli

Novoročenky na poslední chvíli

Možná jste pořízení novoročenek odložili na poslední chvíli. Pokud je to tak, potěšíme vás zprávou, že tištěná přání jsou ještě stále v dostatečném množství k dispozici.

Internetový a mobilní marketing

Internetový a mobilní marketing

SEO, PPC kampaň, Klíčová slova, Copywriting, Linkbuilding, E-mailing, Marketing v sociálních sítích… Možná vám tato slova nic neříkají. A ani nemusí. Jejich používání klidně nechte nám, vám bude stačit jediná fráze – obchodní úspěch vašeho webového projektu.

DuCLAIR je na Facebooku!

DuCLAIR je na Facebooku!

Ano, je to tak. Po pár měsících váhání jdeme do toho. Rozhodli jsme se, že firemní FB stránku budeme opečovávat a plnit ji novinkami (ono je to totiž jednodušší pro krátké oznámení a odkazy než psát články na blog). Těšíme se na fanoušky!!! 🙂

ANidea – spousta obsahu, přehlednost zachována

ANidea – spousta obsahu, přehlednost zachována

Když tvoříte portál, který má obsahovat mnoho informací, vždy řešíte problém jak to udělat, aby co nejvíc obsahu bylo přístupno z homepage, ale přitom se vám návštěvník neztrácel ve změti objektů.

PF 2010. Hrajte si s námi!

Další rok uběhl a my ve studiu i s našimi kočkami i rybičkami Vám přejeme, ať ten nový je nejméně tak úspěšný a šťastný jako byl rok minulý. Klikněte si pro dárek!