pfka

Možná jste pořízení novoročenek odložili na poslední chvíli. Pokud je to tak, potěšíme vás zprávou, že tištěná přání jsou ještě stále v dostatečném množství k dispozici. Neváhejte ale dlouho, s přibývajícím časem se zužuje výběr i možnosti dotisku. Připomínáme, že můžete vybírat z nabídky tištěných novoročenek pro rozesílání klasickou poštou anebo si objednat přání interaktivní, rozesílané poštou elektronickou.

Klasické papírové novoročenky

Pokud se rozhodnete rozesílat klasické papírové novoročenky, tak vám můžeme nabídnout sérii decentně luxusních přání. Jsou vyrobeny z kvalitních papírů se strukturovaným povrchem a využívají výsek, slepotisk, zlatoustříbrnou ražbu. Ukázky 38 novoročenek můžete shlédnout zde v galerii.

V případě zájmu vám můžeme poslat ještě větší obrázky, kde jsou vidět detaily provedení. A v našem studiu jsou k dispozici vzorníky s fyzickými ukázkami všech nabízených novoročenek. Novoročenka je tvořena přebalem a uvnitř vloženým archem papíru, který je možné potisknout libovolným textem či obrázkem. Případně není nutné jej potiskovat, pokud budete chtít přání napsat ručně. Komplet je možné doplnit o obálku z papíru tvořícího s novoročenkou harmonický celek.

Orientační ceny pro nižší náklady:
1)  přebal . . . do 30 Kč/ks
2)  vkládaný arch . . . 2 Kč/ks
3)  obálky . . . 3 Kč/ks
4)  dodání . . . 200 Kč

Ceny jsou uvedeny bez DPH.

Termíny dodání:
U přebalů, které jsou na skladě: do 4 pracovních dnů. Ostatní podle dohody.

Virtuální přání zasílaná elektronicky

Stejně jako vloni vám také můžeme nabídnout elektronické novoročenky
– ve formě html e-mailu (e-mail využívající obrázky, barevné plochy, písma…)
– ve formě jednoduché animované microsite (webové stránky)

Přečtěte si více informací.

V případě vašeho zájmu nám napište e-mail nebo volejte na číslo 223 014 303.