FWAPhoto

 

Nedávno jsem tu vychvaloval práce belgického studia Group94 a jako by mne slyšeli, vzápětí zveřejnili nový flashový web pro THEFWA. Jmenuje se FWAPhoto s podtitulem One photo a day. Tak jak vybírá TheFWA na každý den jeden inspirativní web, tak nyní vybírá také jedno úžasné foto. Posuďte sami.

 

Ovšem co zaujalo mne, to nejsou jen prezentované fotografie, ale především perfektně provedená webová prezentace. Potvrzuje moje přesvědčení, že Group94 jsou v tomto prostě nejlepší. Přehledné a jasné ovládání, dokonale využité animace, vše šlape jako by samo, nenásilně… Dovedu si ovšem představit kolik je za tím tvrdé práce.

 

A webovou prezentací to nekončí, můžete si zdarma stáhnout aplikaci pro iPhone, aby vám každý den přinesla aktuální fotku z FWAPhoto, můžete si stáhnout screensaver nové generace — LightBoxer založený na technologii Adobe AIR, který vám při nečinnosti počítače bude promítat náhodně vybrané fotky z FWAPhoto. A co by to bylo za moderní web, kdybyste se nemohli zaregistrovat? Po registraci můžete komentovat fotky a spravovat LightBoxer.